Kwaliteit

Een goede methodiek, een passend en vraaggericht progamma, vakbekwame trainers en professionele acteurs vormen de basis voor een succesvolle training. De Radar Methode geïntegreerd met CFB persoonlijke veiligheidstechnieken sluit hier perfect bij aan. Regeer Educatieve Dienstverlening is een gecertificeerd trainingsbureau met een licentie voor de Radar Methode. Wij geven trainingen in heel Nederland. RED besteedt veel zorg aan acquisitie. We voeren zorgvuldige intake gesprekken zodat we u een op maat gemaakte training kunnen aanbieden. De offerte die u ontvangt is vrijblijvend en altijd scherp geprijsd. De uitvoering van de training en de organisatie die daaraan vooraf gaat kunt u gerust aan ons overlaten. In overleg met onze opdrachtgever reserveren wij de trainingslocatie inclusief restauratieve verzorging. Wij versturen de uitnodigingen aan de cursisten met informatie over locatie, tijd, trainer, doel van de training en het dagprogramma. Ook verzorgen wij het lesmateriaal. Elke cursist ontvangt het Radarmethode trainingsboek. Deze zeer goed onderbouwde theorie ondersteunen wij met een PowerPoint presentatie.

Veiligheid tijdens de training
Wij bieden veiligheid binnen de training, wij reiken interactieve werkvormen aan, respecteren de deskundigheid van cursisten en integreren dit in het trainingsprogramma. Onze trainingen worden versterkt door de aanwezigheid van professionele acteurs, die een zeer leerzame ervaring garanderen. Dit deel van de training wordt achteraf vaak beschreven als erg leuk en leerzaam. Cursisten ervaren op een veilige manier de praktijksituatie in een simulatiespel. Spelers, observanten en acteur zijn allen onderdeel van dit zeer interactieve spel. Deze oefening wordt uitvoerig nabesproken door de trainer om de gestelde leerdoelen te behalen.

Nazorg trainingen
De cursisten ontvangen: Bewijs van deelneming (bij 80% aanwezigheid)
Radarmethode met integratie CFB technieken
Een uitgewerkte, formatieve evaluatie.

Wij voeren bovendien een afrondingsgesprek met de opdrachtgever. Daarin geven wij advies over het veiligheidsbeleid en bespreken we eventuele vervolg trainingen en/of uitbreiding van de trainingen.
.